Opendag 2011

Opendag Model Rail Groep Veendam 2011

 

Op zondag 27 maart 2011 organiseert Model Rail Groep Veendam weer haar jaarlijkse opendag. Deze dag wordt georganiseerd in het kader van de landelijk modelspoor dagen 2011 van de NMF (www.nmf.nl).

Tijdens de opendag kunt u onze clubbaan en jeugdbaan (schaal H0) bekijken en enkele modules van onze beursbaan. Er zal tijdens de opendag natuurlijk ook worden gereden op de modelspoorbanen met matrieel uit diverse tijdperken.

Het afgelopen jaar is hard gewerkt aan onze clubbaan om deze gereed te maken om hiermee via de computer te kunnen rijden via het gratis programma Koploper (www.pahasoft.nl). Dit alles wordt aangestuurd door een zelf gebouwde DCC centrale welke geschikt is voor de bekende multi maus van Roco.

Het is tijdens de opendag natuurlijk mogelijk om vragen te stellen over modelspoor en problemen die u daarin tegen komt. Er zijn altijd wel leden aanwezig die u vraag kunnen beantwoorden.

Tevens zal er op een groot scherm diverse films worden vertoond over modelspoor en het grootbedrijf.

U bent dus op 27 maart 2011 van harte welkom tussen 10:00 & 17:00 uur in ons clubgebouw aan de Werkhuisweg 5 te Wildervank om alles te bekijken onder het genot van een kopje koffie.

Model Rail Groep Veendam