Foto’s / video’s 2018

De beurs op RTVeen.nl.
Mooie film, die tijdens de beurs gemaakt is.
Klik op onderstaande links:
YouTube: https://youtu.be/w7LRwhgqrKo
– Facebook: https://www.facebook.com/RTVEEN/

Artikel op hun site:
VEENDAM – De Modelrailgroep Veendam (MRGV) hield dit weekend voor de 23e keer de Noordelijke Spoor- en Modelbouwdagen. De dagen werden gehouden in de Veendammer Sorghvliethal in Veendam.

Grootste van Noord Nederland

De modelbouwdagen in Veendam zijn de grootste in zijn soort in Noord Nederland. Ongeveer 2.000 bezoekers passeerden de kassa waardoor het een gezellige drukte was. Op meer dan 2500 vierkante meters vloeroppervlak was er voor de liefhebbers van treinen, auto’s, boten, vliegtuigen veel te zien. Zo waren er werkende modelbanen in diverse schalen. Er waren grote banen, maar ook kleine modelbanen met veel aandacht voor de scenery. Voor kinderen was er de mogelijkheid om boten radiografisch te besturen en kon er op een echte modelspoorbaan gereden worden.

Warm hart

De Modelrailgroep Veendam is een modelspoorvereniging, waarvan de leden de modelspoorbouw een warm hart toedragen. De leden van de vereniging ondersteunen elkaar bij het verzamelen van treinen en het bouwen van modelspoorbanen. De vereniging telt 50 leden en houdt wekelijks een bijeenkomst in het clubgebouw ‘De Badde’ te Annerveenschekanaal.

 

Foto’s opbouw beurs.

Foto’s gemaakt door Wil.

                      

                     

                    

                                                           

Foto’s gemaakt door Henk de R
   

Korte film van Niels.